(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Štrůdl bramborový (bezlepkový)

Potřebné ingredience
300 g mouky Jizerka, 150 g vařených brambor strouhaných, 1 vejce, 120 g Hery (pokojová teplota), 1/2 vanilkového cukru, 1/2 prášku do pečiva.
Postup přípravy
Zpracujeme těsto. Vyválíme na posypaném moukou pečícím papíře na slabý plát, co nejvíc to půjde. Dáme malinko strouhanky, jablka atd. - podle chuti. Potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme v předehřáté troubě při 180 st. cca 20 -25 minut podle trouby.
Štrůdl je dobrý i 3. den - když ovšem vydrží.
Přeji dobrou chuť!!!!!
Štrůdl je dobrý i 3. den - když ovšem vydrží.
Přeji dobrou chuť!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Matulajzka
(upraveno)
20. 11. 2013, 14:04
Musím říct, že maximálně výborný
k nerozeznání od klasického štrůdlu, prostě výborný, luxusní
doma sklidil ohromný úspěch





nahlásit

Hanulka2
(upraveno)
18. 1. 2013, 14:23



nahlásit

trala
(upraveno)
3. 1. 2013, 17:32
Ukládám, díky



nahlásit